Sesongstart

Vi tar alltid en pust i bakken etter Kids in Jazz, men 24. august var vi i full gang med undervisningen, både individuelt, i band, og på nett. Selv om vi selvfølgelig er overlykkelige over at vi har kunnet spille sammen igjen siden mai, gjorde vi en del erfaringer under nedstengningen, som var så interessante at vi kjører litt oppfølging på nett i tillegg til den den ordinære undervisningen, nærmest av vitenskapelige grunner.

Dette gjør også at vi kan vi holde kontakten med det internasjonale nettverket, på tross av reiserestriksjonene. Særlig stort er behovet i Sør-Amerika, der det rett og slett har vært nedstengt hele tiden, helt siden mars(!) I Peru er situasjonen ganske kritisk, og i Bolivia har de rett og slett hoppet over et år på skolen, og starter ikke opp igjen før neste skoleår begynner i februar. Da er det godt at man hvertfall kan spille jazz.

Konsertvirksomheten vår er også i gang, og vi har en gruppe som spiller på Biergarten (Grünerløkka) allerede i 29. august. Første konsert på Nasjonal Jazzscene er 12. september, og denne uka har vi hatt besøk av 9 år gamle Johanne fra Holmlia, som blir å høre på denne konserten.

Det blir også en rekke konserter på Sentralen utover høsten, og en konsert på Caféteatret. Et høydepunkt blir andre halvdel av Kids in Jazz, som dette spesielle året gjennomføres 20-22. november, med konserter både på Sentralen og på Nasjonal Jazzscene.

Rull til toppen