Turnéer

Vi gjennomfører en rekke turnéer og konsertprosjekter i inn- og utland. På denne siden kan du se hva vi har på trappene, og lese om prosjekter vi har gjennomført.

Turné på Færøyene

26. januar til 1. februar 2020 gjennomførte vi en ukes konsertturné på Færøyene. Vi spilte skolekonserter hver dag i regi av Listaleypurin, og vi avsluttet turnéen med en feiende flott konsert i Nordens Hus i Tórshavn, i regi av den fine festivalen Vertrarjazz. Med på prosjektet var også pianisten Amalie Bendixen fra Esbjerg i Danmark, og gitaristen Bjalla Beintudóttir Dalsgarð fra Tórshavn. Vi er reengasjert begge steder, og reiser på ny turné til Færøyene i januar 2021.

Ny Japanturné

26. september til 6. oktober 2019 var Erin Dahl Gaare (14), Melina Bjørndal (13) og Una Stenbråten Harildstad (12) på turné i Japan med støtte fra Sasakawa Foundation, Frifond og Music Norway. De spilte en rekke svært vellykkede konserter fra Hokkaido i nord til Kyushu i sør, og turnéen ble avsluttet på kultcaféen Fuglen i Asakusa, Tokyo.

Dette er andre år på rad vi gjennomfører en så omfattende konsertturné i Japan, og det er svært gledelig at Music Norway og andre støttespillere ser verdien og ringvirkningene det har å få disse talentene ut i verden!

Turné i Sveits

20-27. januar 2018 gjorde Lina Mosli Sæther (11), Ole-Xin Foss (13) og Maria Rosenlund (11) en meget vellykket turné i Sveits.

Første konsert var i Bern. Deretter hadde vi flere konserter i området rundt Romanshorn og Wittenbach, og gjorde også en rekke presentasjoner for musikklinje-klasser.

Her samarbeidet vi også med bandet Swing Kids, som ledes av den Japanske trompetisten Dai Kimoto. Bandet er enestående i Europa, og har vært presentert på sveitsisk fjernsyn og vunnet flere priser.

Vi besøkte også nye kontakter i Montreux, før turen ble avsluttet med en omfattende presentasjon av Improbasen’s metodikk ved Konservatoriet i Bern, der jazzpedagoger fra hele landet fulgte interessert med.

Rull til toppen